Reacties

“De laatste coaching bij jou is heel goed geweest voor Fenna. Ik merk dat er daarna een groot stuk spanning verdwenen is. Ze hangt wel nog heel erg aan mij, dat is gewoon zo, en vindt het moeilijk om bij me weg te gaan, maar met wat ” hulpmiddelen ” gaat ook dat goed.”

– moeder van Fenna

“Ik heb er heel veel aan gehad, met Giselle gaat het heel goed. De ongelukjes zijn nog maar sporadisch en als het gebeurt dan is er meestal wel een aanleiding geweest. Bedankt!”

– mama van Giselle

“Inmiddels zijn we drie weken verder na de laatste coaching en ik merk grote veranderingen. Judith is veel zekerder van zichzelf en ze straalt dit echt uit. Ook op school merken de leraren het verschil. Dank je voor deze inzichten.”

-vader en moeder van Judith

“Ik heb als moeder van een samengesteld gezin een gesprek gehad om te achterhalen of we wel op de goede weg zaten. In dit gesprek heb ik zowel handvatten alsook de zekerheid gekregen dat er best veel dingen zijn die we wel goed hebben aangepakt. Heel fijn om daarna weer als gezin verder te kunnen. Bedankt voor dit inzicht!”

-moeder in een samengesteld gezin

“Als nieuwe partner van een toekomstige moeder met kinderen heb ik  zinvolle tips gekregen om in ieder geval de start te laten slagen. Dit voelde goed en heeft tot nu toe ook nog goed uitgepakt. De heldere uitleg zorgt ervoor dat alles logisch klinkt en ook daadwerkelijk in de praktijk lukt!”

-Eric

“Wij hebben Chantal leren kennen als een open, betrokken en integer persoon met veel kennis over ontwikkeling van kinderen. We hadden ook vraagtekens bij de ontwikkeling van onze dochter en deze bleken ook bij Chantal aanwezig. Het heeft ervoor gezorgd dat we verdere, gerichte hulp hebben gezocht en zijn daarmee inmiddels heel goed geholpen.  Dank voor al je begrip en adviezen!”

-Monique en Dennis

“Eigenlijk zagen we er tegenop om een coach te vragen voor onze dochter. Het gaf ons het gevoel dat we zelf niet goed genoeg waren. Toen we jou voor het eerst ontmoette was dat gevoel meteen weg. Jij bent zo gemakkelijk in omgang en open dat we meteen inzagen dat dit een goede beslissing was. Ook onze dochter, die zich normaal graag afsluit bij nieuwe mensen, was binnen 1 minuut met jou aan het praten. We waren daardoor verrast. Inmiddels is na 4 sessies het probleem bij onze dochter sterk verminderd. Het gaat nog niet altijd goed, maar dit is een verlichting met wat er eerst speelde. Daarnaast kunnen wij nu verder als ouders met jouw tips en dat voelt goed. Ook het feit dat we nog altijd kunnen mailen als we het even niet weten is erg fijn. We krijgen van jou dan kosteloos advies en kunnen dan weer zelf verder. Heel blij dat we die stap genomen hebben en ik zal je altijd bij anderen aandragen mocht iemand een coach nodig hebben!”

                              -Marjo

“Na ruim een jaar zijn we nogmaals terug geweest bij jou in de praktijk. We konden de vorige keer na je tips zo fijn verder. Imke heeft veel last gehad van de scheiding en de onduidelijkheid die op haar pad was gekomen. We hebben daarom nogmaals twee sessies gedaan. Na deze twee sessies kon Imke (en ik) weer goed verder en ook nu (na 3 maanden) gaat het nog steeds goed met haar.”

-Desiree

“Onze puber had erg veel moeite met gedrag van zijn stiefbroertjes. Hij trekt zichzelf terug en slaapt heel slecht. Samen met jou zijn we erachter gekomen hoe we hier het beste op kunnen reageren en heeft onze puber inzicht gekregen in hoe het ook anders kan. Ik ben ervan overtuigd dat we hem hiermee erg geholpen hebben om dingen een plaats te geven. Hartelijk dank!

-Dennis

“Na de scheiding heb ik veel conflicten met de moeder van mijn kinderen over de opvoeding. Ik kon die conflicten niet meer aan en iedereen in mijn omgeving gaf verschillende adviezen waardoor ik steeds onzekerder werd. Ik heb in één gesprek zo’n helder beeld op mijn eigen rol en hoe ik hier in handel. De conflicten kan ik niet oplossen, maar ik ben er nu wel zekerder van dat ik goed handel en die rust en duidelijkheid die ik nu kan uitstralen is alleen maar goed voor de kinderen.”

-Marc

 

Advertenties